Лидер на партия отписа варианта да има правителство с премиер проф.

...
Лидер на партия отписа варианта да има правителство с премиер проф.
Коментари Харесай

Каракачанов: Шансът на проектокабинета Габровски е никакъв

Лидер на партия отписа разновидността да има правителство с министър председател проф. Николай Габровски.  

Шансът на проектокабинета " Габровски " е никакъв, в случай че имаме поради декларациите на политическите партии. Това съобщи някогашният боен министър Красимир Каракачанов в изявление за предаването " Денят онлайн " по Нова нюз.

Според него, на самите ГЕРБ им е ясно, че това държавно управление няма да бъде подкрепено в зала. "  Това е част от тактика, която би трябвало да показа ГЕРБ като необятно отворена групировка. Хитър ход за да се приготви почвата за идни пред март избори. Борисов, с цел да оцелее политически, направи неща, равносилни на оскърбление и национално изменничество, да вземем за пример по тематиката за Македония. Бързо сменя позициите и е подготвен да жертва всичко и всеки, с цел да оцелее персонално. Винаги има цена, когато разменната монета е достолепието и националният инетерес. Ако има държавно управление, ще е с третия мандат. ", разяснява още той. 

Никола Минчев за проектокабинета " Габровски ": Бивши министри от Тройната коалиция, няма да го подкрепим

" Като чуя за промяна на генерации и лица: няма магическа пръчка, с която вълшебник, бил той и Канада, ще ни реши проблемите. Когато играеш тото на всички избори, виждаме резултата. Проба-грешка. Политициите лъгаха хората дълго реме с празни обещания. Преди да влезем в НАТО и Европейски Съюз, ни обясняваха, че в този момент е мизерно, само че като влезем, Европа ще ни дава пари, ще ни храни, а НАТО ще ни пази. На никой не му харесва, че излизането от дупката е с труд и неизменност ", посочи Красимир Каракачанов.

" На последните избори не съм се кандидатирал, тъй като взех решение, че след изборите през 2021 година, когато ВМВРО ги загуби, е редно да си подам оставката. Сега, когато съм по-свободен човек, приказвам по същия метод, както когато бях зает. Имам своите убеждения, никой не може да ми затвори устата ", съобщи още някогашният боен министър. 

По думите на Каракачанов, България няма какво да даде на Украйна като военна помощ, тъй като армията ни е била пратена в трета глуха. " Армията беше разпродавана и нарязвана в последните 25 години ", добави Красимир Каракачанов. 

Според него, като велики сили, един ден Русия и Съединени американски щати ще се схванат, както се е случвало и преди в историята. Бившият боен министър счита, че България не би трябвало да се намесва. " Дори Европа няма да бъде питана, а такива като нас ще бъдат осъдени. Надали руснаците ще си разрешат да санкционират Германия - най-мощната европейска стопанска система ", разяснява още той. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР